NIEUWS

Kom naar de Viva Vita beurs 1 en 2 november 2014!

Binnenkort kunt u Huur dan een Buurman ontmoeten op de Viva Vita Beurs in de Grote kerk van Breda. Maak kennis met de Buurmannen en hoe ze u kunnen helpen met uw klussen en reparaties in en om het huis.

VivaVita – LifeStyle event voor actieve genieters! 
Op zaterdag 1 en zondag 2 november a.s. is de Grote Kerk van 11 tot 17 uur het toneel voor het eerste Viva-Vita event in de regio Breda. Het gaat om met volle teugen en in elke fase van het leven genieten! Op het evenement laten de deelnemers zien hoe het in elke levensfase nog veel leuker en gemakkelijker kan en met welke producten, middelen en mogelijkheden.

Geschikt voor alle leeftijden
Iedereen is van harte welkom om te komen genieten en ontdekken tijdens Viva- Vita Breda. Wat niet wegneemt dat de beurs zich voor een belangrijk deel richt op de leeftijdscategorie vanaf 50 tot 70 jaar. Mensen die op zoek zijn naar andere mogelijkheden voor het besteden van de vrije tijd, bereid om het avontuur aan te gaan, horizonten te verleggen én die zoeken naar mogelijkheden om het leven te veraangenamen.

Kijk voor meer informatie op de website van Viva Vita
____________________________________________________

Ron van Gorp is nu 'Huur dan een Buurman' klusser

In februari van dit jaar tekende Ron van Gorp het contract waarmee hij deel ging uitmaken van de klusondernemers die werken onder de naam 'Huur dan een Buurman'.

HDB site Nieuws DickVosRon van Gorp maakt nu deel uit van het klusnetwerk van all-round klussers binnen de 'Huur dan een Buurman' formule. Ron is handig op vele gebieden en heeft vooral groene vingers met als specialiteit tuinhuisjes en erfafscheidingen in alle vormen en maten. Wij wensen Ron veel succes met zijn werkzaamheden als 'Huur dan een Buurman'!

U kunt Ron direct inschakelen en bereiken onder nummer (06) 106 645 44.

 ____________________________________________________

Officiële start op 16 juni 2013

Op zondag 16 juni 2013 beleefde het nieuwe klusnetwerk 'Huur dan een Buurman' zijn officiële start op de jaarlijkse Traaierie in Terheijden. Van 11.00 tot 17.00 uur ontving 'Huur dan een Buurman' haar nieuwe klanten op feestelijke wijze.

Huur dan een Buurman is een groeiend netwerk van handige 'Buurmannen', ervaren klusjesmannen die u voor kleine klusjes en aanpassingen in en om het huis kunt inschakelen. Ideaal als er geen handige klusser in de buurt is die u kan of wil helpen. Een Buurman doet juist die klusjes waarvoor u nu nét geen klusbedrijf inschakelt. Hij is prettig in de omgang, luistert naar u en denkt mee met uw portemonnee. Voor hem is geen vraag te veel. Zo geeft Huur dan een Buurman bijvoorbeeld ook huiswerkbegeleiding en computer(bij)les. Of hij pakt grotere klussen samen met andere Buurmannen aan. Er is altijd wel een Buurman met ervaring op het gebied van uw vraag.HDB site adv opening

Bent jij een behulpzame klusser (M/V) die van zijn hobby zijn werk wil maken? Informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden om je aan te sluiten bij de franchise-organisatie Huur dan een Buurman. Graag staan wij je te woord, bel gerust. Of tot ziens op de volgende Traaierie in het centrum van Terheijden.

Het was een geslaagde dag!

HDB site nieuws opening

Facebook ikoon