BEN JIJ ONZE NIEUWE BUURMAN? (2)

HDB googlepinHDB site BusMetMagneetJij bent goed in allerlei klussen, waarmee je veel ervaring hebt opgebouwd. Mensen kunnen met een groot aantal vragen bij jou terecht en zijn tevreden met de klus die je voor ze hebt gedaan.

Dan ben jij wellicht DE ideale kandidaat Buurman voor onze organisatie. Als zelfstandig all-round klusser kun je via Huur dan een Buurman aan de weg gaan timmeren. Als deelnemer aan de Buurmanformule krijg je professionele ondersteuning voor je klantenwerving. Zo krijg je een gepersonaliseerde webpagina en je eigen Huur dan een Buurman reclamemateriaal, zodat jij je bezig kunt houden met waar jij goed in bent: MENSEN HELPEN!

Als deelnemer van 'Huur dan een Buurman' krijg je ondersteuning om je bedrijf op te starten en klanten te werven. 

Bij deelname werk je zelfstandig onder de naam 'Huur dan een Buurman'. Deze naam staat voor betrouwbaarheid en professionaliteit. We vinden het belangrijk dat klanten met veel vragen bij onze organisatie, bij jou, terecht kunnen. Als je geen ervaring hebt in een onderdeel van de werkzaamheden kun je een collega-Buurman in de arm nemen. Of als een klus te groot is om alleen aan te pakken. Er staat altijd wel een collega-Buurman klaar, waardoor je de klant altijd een passende oplossing kunt geven. Ook al is het niet jouw specifieke expertise. 

We hebben een toolkit met de volgende promotiemiddelen
om jou te ondersteunen:

HDB flyer RONHDB site tshirt

• Gepersonaliseerde flyers
die je kunt uitdelen aan je klanten

• Magneetbord voor
op je eigen auto

• T-shirt met logo waarmee
je herkenbaar bent voor klanten

• Visitekaartjes met daarop
jouw contactgegevens

• Gepersonaliseerde website
• Optioneel een ondernemersplan
en een administratiekantoor

Je zet je volwaardig in, je schrijft je bedrijf bij de Kamer van Koophandel in en bij deelname draag je de naam Huur dan een Buurman op je auto en kleding. We verwachten dat je een verklaring van goed gedrag aanvraagt bij je gemeente.

Wil je meer weten of een afspraak maken?

Neem dan contact op met Master Buurman West-Branbant Jos van Wonderen. Je kunt hem bellen op telefoonnummer (06) 481 487 47 of een email sturen naar info@huurdaneenbuurman.nl
Hier aanmelden kan ook.